top of page

Blog 1: We gaan begonnen!!


We zijn op de achtergrond stiekem al een tijdje bezig, maar vanaf vandaag is het officieel en out in the open: Heart to Handle 2017 gaat van start! De afgelopen weken hebben we het team compleet gekregen, de route uitgestippeld, met onze voorgangers én met de Hartstichting vergaderd en zijn zelfs de eerste meters op de fiets al gemaakt! We zijn allemaal heel blij dat we nu officieel zijn begonnen!

Het vertrek van de fietstocht staat gepland op maandag 10 juli 2017. We vertrekken dan vanuit Delft om uiteindelijk drie en een halve week later aan te komen in Split. We zullen deze route allemaal helemaal gaan fietsen. Voor de bagage en kampeerspullen zal er een volgauto meegaan. Het uiteindelijke doel? Met deze actie zo veel mogelijk geld ophalen voor een specifiek onderzoek van de Hartstichting.

Wij zijn inmiddels alweer de derde editie van Heart to Handle. Afgelopen jaren zijn er al edities geweest naar Barcelona en Rome. Beide keren was het evenement een gigantisch succes! Meer informatie over het ontstaan van Heart to Handle en de vorige edities kan je hier vinden.

We zullen jullie op de hoogte houden van waar we mee bezig zijn en toekomstige evenementen via deze blog en social media. Blijf ons vooral volgen/liken/sharen/retweeten/krabbelen/etc., dan kunnen we er samen voor zorgen dat deze editie van Heart to Handle minstens net zo'n groot succes wordt als de voorgaande edities!!

Jullie horen snel van ons!!

Tijn Bartelings

Emilie Gaillard

Emma Croiset van Uchelen

Susanne van de Pol

Dominik Neubert

Marin Kok

Hans Wagener

Vinz van Teeseling


Recente berichten
Archief
bottom of page