top of page

Blog 2: Eerste stappen en lichtjesavond


Ruim een maand geleden konden we jullie laten weten dat Heart to Handle 2017 een feit was. De afgelopen maand hebben we zeker niet stil gezeten! We zijn al druk bezig geweest met een jaarplanning maken, sponsoren benaderen, kijken naar de eerste donaties die binnen kwamen, de eerste trainingen op de spinfiets en als klap op de vuurpijl ons eerste evenement: Lichtjesavond in Delft!

Door het jaar heen zullen we veel evenementen gaan organiseren om daarmee zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met Heart to Handle en zo veel mogelijk donaties op te halen voor de Hartstichting. Op onze evenementen pagina is een grote kalender te vinden met daarin alle (tot nu toe) geplande evenementen. Mocht je graag een van onze evenementen bijwonen, hou deze kalender dan in de gaten! Afgelopen dinsdag 13 december was de aftrap, de lichtjesavond!

De dames waren de hele dag al druk bezig geweest met verse koekjes bakken en het kraampje versieren. Aan het eind van de middag ging de pan met warme chocomel op het vuur en kon het beginnen! Wat een drukte! Delft was overvol en ons kraampje liep als een trein. De koekjes gingen als warme broodjes over de toonbank en de warme choco werd ook zeker gewaardeerd door alle voorbijgangers. Uiteindelijk hebben we met deze avond ruim €600 opgehaald!! Dit grote succes was niet mogelijk zonder de Albert Heijn Choorstraat die onze chocolademelk heeft gesponsord. Daarnaast willen we iedereen die langs is geweest heel erg bedanken voor de gezelligheid en de donaties! Op naar de volgende maand!


Recente berichten
Archief
bottom of page