top of page

Blog 3: Trainen!!

Na een geslaagde Lichtjesavond en een welverdiende kerstvakantie stond op 10 januari het volgende punt op ons programma: De eerste ontmoeting met onze personal trainer Bart Mergler van BMFITT. Precies 6 maanden voor ons vertrek stonden we in onze sportkleren in de sportschool. Eerst werden we goed doorgemeten om daarna op de hometrainer te gaan zitten voor de conditietest. Voor sommige van ons was de uitslag wel even schrikken, maar Bart zag alles positief in. Als we de komende 6 maanden hard trainen en ons aan zijn schema houden moest het voor ons allemaal zeker lukken!

Ondertussen was Heart to Handle ook de Delftse Post opgevallen. We kwamen in contact met hun sportredactie en werden benaderd voor een interview. Uiteindelijk op een zondagmiddag afgesproken met een redacteur van de Delftse Post die ons verhaal heeft opgetekend. Een paar dagen later stonden in we al in de krant in de rubriek "Sporters van de week". We zijn daar natuurlijk erg trots op!! Klik hier voor het hele artikel.

Ondertussen waren we ook druk bezig met onze Valentijnsactie. Je kon een lolly met daarbij een zelfgeschreven kaartje kopen en deze laten bezorgen bij je valentijn. De actie was een enorm succes en we hebben op Valentijnsdag meer dan 200 lolly's uit kunnen delen! Bekijk hier onder het filmpje van deze actie:

Op Valentijsdag zelf hadden we ook de tweede meeting met onze personal trainer. goed nieuws: De conditie van bij iedereen was vooruitgegaan! Bart gaf ons opdrachten en wat tips voor de komende maand en we gaan verder vol goede moed!

Ondertussen zijn we ook druk bezig met het organiseren van allerlei evenementen. Denk hierbij aan een groot benefietfeest in Delft, benefietborrels in andere steden, hapjes en drankjes verkopen bij sportvelden, een loterij, etcetera. Hou vooral deze website en de Facebook-pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten!


Recente berichten
Archief
bottom of page