top of page

Blog 4: Eindelijk fietsen!

De tijd vliegt voorbij, het is al weer 10 april. Tijd voor een tussenstand: Op het moment van schrijven zit er maar liefst €7174,11 euro in de pot!! Dat gaat de goede kant op! Daarnaast hebben we ook al een groot deel van ons sponsorgeld binnen voor benzine, materiaal en overnachtingen etc. Steeds meer mensen raken betrokken bij ons project en daar zijn we erg blij mee!! Daarnaast misschien nog wel het beste nieuws: We hebben eindelijk allemaal een fiets!

We beginnen waar de vorige blog was afgelopen, want wat hebben we veel gedaan de afgelopen tijd! Als eerste zijn we nu echt hard aan het trainen. Onze trainer Bart Mergler zit er goed bovenop om te zorgen dat we straks fitter dan ooit aan de start van onze toch staan, bedankt Bart! Mede dankzij hem hebben Emilie en Vinz de wielerlegende Joop Zoetemelk weten de imponeren met hele goede tijden bij de "Joop Zoetemelk Classic".

Begin maart was het tijd voor een groot feest in Lorre: Kittige Hartjes! Op deze avond hebben we ruim €600,- opgehaald, great succes! Omdat het zó leuk was gaan er nu zelfs geruchten door de wandelgangen dat er voor ons vertrek misschien zelfs een Kittige Hartjes XL aankomt voor de zomer..

Ook zijn we een weekend naar Luxemburg geweest. Zaterdag hebben we overdag een sportdag gehad. Met volwassenen en kinderen allerlei spellen en oefeningen gedaan. Zie de aftermovie:

Aansluitend hadden we een borrel en wijnproeverij georganiseerd door Peter en Terry Kok, de ouders van Marin. Hier hebben we een presentatie gegeven over onze tocht naar Split en veel verhalen uitgewisseld. Er zijn die avond (misschien dankzij de vele wijntjes?) veel gulle donaties binnen gekomen. Met veel nieuwe energie en vreugde zijn we de volgende dag weer terug naar Nederland gegaan.

Het belangrijkste is misschien wel dat we ondanks alle gezelligheid ook keihard en serieus aan het trainen zijn. Alle racefietsen zijn eindelijk binnen en met dit heerlijke zonnetje erbij kunnen we dus ook eindelijk allemaal beginnen met buiten trainen. Dit is namelijk ook wel echt nodig! Aankomende zaterdag staat de Amstel Gold Race op ons te wachten. De allereerste keer dat we met zijn allen gaan fietsen, en dan meteen 150 kilometer door de Limburgse heuvels! Zodra Marin heeft geleerd hoe ze haar voeten uit de pedalen krijgt moet het vast allemaal goed komen...


Recente berichten
Archief
bottom of page