top of page

35 days and counting


De spanning is behoorlijk toegenomen de afgelopen tijd met het vertrek op 10 juli in het vizier. Onze trainer Joeval heeft ons erop gewezen dat het aantal kilometers per week flink omhoog moet, dus dat is dan ook wat wij aan het doen zijn dezer dagen. De aussies weer aan en gaan op die fiets! Met het weer van de afgelopen tijd is dat zeker geen vervelende taak.

Wat wel een goeie tegenslag is voor het team is het bericht dat Gijs helaas niet met ons mee kan fietsen naar Helsinki. Zijn arm die nog aan het herstellen is van zijn botsing tijdens de Amstel Gold Race maakt minder voortgang dat wij misschien iets wat optimistisch in het begin hadden ingeschat. Gelukkig betekend dit niet gelijk dat Gijs er niet bij zal zijn deze zomer. Deze inmiddels onmisbare schakel in het team rijdt all the way met de auto mee naar de finish.

Dan maar even iets luchtigs weer. De boxer die werd verkocht in samenwerking met Pockies was goed in trek en heeft zo maar liefst €905 opgeleverd voor het goede doel! Voor de mensen die de boxershorts 'for him and for her' hebben gemist of wie hem simpelweg het liefst elke dag aan zou doen: het model blijft te koop in de Pockies webstore. Mannen van Pockies nogmaals bedankt!

Afgelopen zondag was de heuze Heart to Handle boat trip. Met 30 man in de kuip zijn wij met een glas rosé in de hand en de zon op onze bol door de Amsterdamse grachten gedobberd. Dit was ontzettend gezellig en had wat ons betreft nog dagen kunnen doorgaan. Wellicht een vervolg in de toekomst ;-) Naast dat deze welverdiende trip ontzettend genieten was, heeft het ook nog een goeie duit in de zak gedaan voor het goeie doel. Met dank aan Amsterdam Boat Experience voor het lenen van de boot!

Dan als laatste willen wij graag afsluiten met het verwelkomen en aan jullie voorstellen van onze nieuwste team members voor deze zomer: de ploeg van bijrijders! Deze toppers, Marlouk Mutsaerts, Tristan van der Weijden en Mees Frima, zullen ons deze zomer helpen met alle technische ondersteuning en ons natuurlijk vooral vergezellen na de tochten op de campings en andere stops. Hiermee is ons team negen man sterk voor de tocht. Hoe meer zielen hoe meer vreugd is het spreekwoord wat daar naadloos bij aansluit!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page